Nieuws & foto’s

Als kapster van Kapsalon Bibob heb ik me, na twee maanden gesloten te zijn geweest, moeten voorbereiden op de heropening van de salon. Dit wilde ik op een zo goed mogelijke en veilige manier doen, voor mijn klanten en voor mijzelf. Toen we, toch nog onverwachts, weer aan de slag mochten ging dat met gemengde gevoelens. Hoe komen we aan goede beschermingsmiddelen, hoewel het volgens de richtlijnen van de ANKO en het rijk een mondkapje niet nodig zou zijn, zou je gek zijn om zonder enige bescherming te gaan werken.

Wat natuurlijk ook geweldig is: ik heb de afgelopen weken fantastische klanten gehad, die hier prima aan mee gewerkt hebben, en zo heb ik er een goed gevoel aan overgehouden dat we prima veilig en verantwoord kunnen werken. In het bijzonder heb ik kunnen ervaren dat klanten die tot de risico groep behoren mijn manier van werken als erg prettig en veilig ervaren.

Immers het blijft nog steeds nodig om onnodige contacten en drukte te vermijden, en dat kan prima in de kleinschaligheid van mijn salon.

Kapsalon Bibob in Dieren
Kapsalon Bibob in Dieren

Openingstijden

Dinsdag 08:30 - 12:30
& 18:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 12:30
Donderdag 08:30 - 12:30
Vrijdag 08:30 - 12:30
& 18:00 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 12:30